"LES MIL I UNA". El nou llibre de Jordi Masó Rahola, ben aviat!

26.12.2013 23:47

Aquest anunci és d'un llibre. Llegiu-vos el prospecte abans de comprar-lo el proper mes de Gener!

 

PROSPECTE 

DESCRIPCIÓ: Les mil i una és un recull de cent un contes breus i microrelats plens d'ironia, imaginació i mala bava.

CONTRAINDICACIONS: Les mil i una és un llibre contraindicat als devoradors de best-sellers paquidèrmics; als lectors solemnes, sense sentit de l'humor; a aquells que sempre demanen als autors de contes per què no escriuen novel·les.

EFECTES ADVERSOS: No s'han descrit, però no es descarten: a Les mil i una hi ha històries sòrdides, amors improbables, enganys, biografies poc exemplars, assassins refinats –i algun de barroer–, i una gran diversitat d'obsessos i maníacs. Tot plegat no pot pas ser saludable.

POSOLOGIA: Llegiu Les mil i una amb moderació, dosifiqueu-lo: més de quatre o cinc contes seguits us poden embafar. Si podeu, rellegiu-lo: les bones històries haurien d'admetre més d'una lectura.

PRECAUCIONS: Molts dels textos que integren Les mil i una han rebut premis en concursos, però no us deixeu impressionar: els jurats s'equivoquen sovint.

PRESENTACIÓ: Els contingut de Les mil i una es divideix en set seccions que complauran els crítics obsessionats amb la unitat temàtica dels volums de contes. Però no us deixeu enredar per tanta coherència: cada conte és independent.

ADVERTÈNCIA: En cas de sobredosi, atureu la lectura immediatament i netegeu el vostre esperit amb la prosa inofensiva d'un llibre de cuina o de jardineria. En cas d'addicció, consulteu el vostre llibreter: ell us receptarà les altres dues obres de Jordi Masó Rahola: Els reptes de Vladimir (Bubok, 2010) i Catàleg de monstres (Marcòlic, 2012).